Premis drac

 

LA FESTA DE LA LLENGUA I LA CULTURA CATALANA

Per la diada de Sant Jordi, Solsona s’engalana. Els premis DRAC són uns guardons nacionals de literatura catalana de poesia i relat curt, iniciativa d’Òmnium Cultural del Solsonès. L’objectiu dels premis és estimular la pràctica de l’escriptura catalana i recolzar la cultura del nostre país. Per això, són uns premis adreçats a tots els territoris de parla catalana i a tothom que vulgui escriure en català, amb un jurat altament reconegut que valora les obres.

Narrativa

Escriure és un art complex, difícil però molt gratificant. Et permet explicar i descriure sentiments, imatges, o històries. En aquest concurs valorem aquest talent i et donem l’oportunitat de presentar la teva peça de temàtica lliure, perquè deixis fluir tota la teva imaginació.

Poesia

Si t’agrada la poesia i sents les lletres com l’eina perfecta per expressar i mostrar la teva creativitat, aquest és el teu concurs. Tindràs fins a 70 versos per demostrar el teu talent escrivint sobre la temàtica que més t’agradi. Troba les bases del concurs a sota d’aquestes línies.

Curtmetratges

Ets dels que veu la càmera com una finestra de possibilitats infinites a l’hora d’explicar històries? Si és així, aquí tindràs l’oportunitat de mostrar la teva passió al món, presentant la teva pròpia peça audiovisual amb una temàtica de ficció documental.

Descarrega't les bases 2020

ELS PREMIS DRAC

LA FESTA DE LA LLENGUA I LA CULTURA CATALANA