Premis drac

 

LA FESTA DE LA LLENGUA I LA CULTURA CATALANA

Per la diada de Sant Jordi, Solsona s’engalana. Els premis DRAC són uns guardons nacionals de literatura catalana de poesia i relat curt, iniciativa d’Òmnium Cultural del Solsonès. L’objectiu dels premis és estimular la pràctica de l’escriptura catalana i recolzar la cultura del nostre país. Per això, són uns premis adreçats a tots els territoris de parla catalana i a tothom que vulgui escriure en català, amb un jurat altament reconegut que valora les obres.

Narrativa

Escriure és un art complex, difícil però molt gratificant. Et permet explicar i descriure sentiments, imatges, o històries. En aquest concurs valorem aquest talent i et donem l’oportunitat de presentar la teva peça de temàtica lliure, perquè deixis fluir tota la teva imaginació.

Poesia

Si t’agrada la poesia i sents les lletres com l’eina perfecta per expressar i mostrar la teva creativitat, aquest és el teu concurs. Tindràs fins a 70 versos per demostrar el teu talent escrivint sobre la temàtica que més t’agradi. Troba les bases del concurs a sota d’aquestes línies.

       

Descarrega't el full d'inscripció 2023

ELS PREMIS DRAC

LA FESTA DE LA LLENGUA I LA CULTURA CATALANA